The Trend Chanda - Puttin On The Ritz

Så skönt

Posted June 8, 2017, 2:12 p.m. By chanda Tags: Hälsa

Det är vissa saker som jag tycker är så otroligt sköna och en sådan sak är massage. Det är så avkopplande och så underbart att få en massage. Det är något som jag vill ha mest hela tiden för jag tycker att det är så skönt. Min man brukar ge mig det lite då och då och ibland så går jag och tar en massage hon någon professionell. Det är så värt det tycker jag.
Det finns många bra massage ställen i Stockholm. Man kan bara söka på " massage sollentuna " och hitta närmsta där man är.

Ge bort i present

Ja det är väldigt bra att ge bort en massage i present och det är något som jag i alla fall uppskattar väldigt mycket och jag tror många med mig också gör det. Och det är ju inte så konstigt då det är så skönt och underbart.
Ja det finns mycket som är så härligt med att bli lite bortskämd för en stund. Man kopplar av och stressar ner, man får mer endorfiner när man får en sådan beröring och man blir så mjuk och avslappnad efteråt. Ja det är alla värda att få. Så är det någon som funderar på att köpa en present till någon så är det en toppen ide att göra.

Ge bort en härlig massage eller ansiktes behandling till någon som behöver skämmas bort lite grann och som har stressat mycket och förtjänar att få bli omhändertagen för en liten stund och komma ut lite mer avslappnad och avkopplad det är något som brukar vara väldigt populärt. Det gäller både män och kvinnor, det är en bra present för alla oavsett.
Så det är ett tips till alla,eller så kan man köpa en behandling till sig själv och njuta lite av det på det sättet. Det går ju jätte bra.